Inspiration Sparsam Körning
 
Alla vet att ett bra körbeteende sänker bränsleförbrukningen och minskar utsläppen från fordonen. Men vad många inte räknar med är även kostnaderna för slitage och service minskar samtidigt som förarnas arbetsmiljö förbättras. Men hur gör man? Vad bör man tänka på? Vi har på denna sida samlat några inspirerande intervjuer, webinar och andra verktyg som vi hoppas kan ge inspiration för dig som vill lyckas med ditt projekt inom Sparsam Körning.Tips inom Sparsam Körning från Caj Björkskog, Ahola Transports
 
Caj delar med sig om sina erfarenheter och tips inom sparsam körning. Han berättar att man på Ahola Transports mätt upp skillnader på upp till 25 % i bränsleförbrukning mellan deras förare beroende på körbeteende. 
 


Tips inom Sparsam Körning från Mattias Vilgfors, Götene Kyltransporter
 
Mattias blev en hjälte när han under 3 månader lyckades sänka bränsleförbrukningen med över 5 % bland de ca 250 förarna hos GKT. Detta leder till en sänkning av koldioxidutsläppen med mer än 100 ton årligen! Hör Mattias tips om hur man kan lägga upp arbetet och hur man gör för att få med sig förarna och inom sparsam körning.  
Se vårt inspelade webinar om hur man lyckas med Sparsam Körning.
 
Fyll i uppgifterna nedan så kommer du till sidan med våra inspelade webinar!

Vehco Eco-Driving Challenge
 
Vehco bjuder varje år in alla sina kunder till en tävling inom sparsam körning. Tävlingen kallas Vehco Eco-Driving Challenge och 2019 är det ca 130 lag som är anmälda.

 
 

Prenumerera på information från Vehco!

Fyll i formuläret nedan så skickar vi dig månadsvis en sammanfattning av våra blogginlägg samt annan relevant information. 

Läs om vår tjänst för Sparsam Körning på webben!


Vehco Kundcase
 
Vi har intervjuat en mängd kunder om deras erfarenheter inom Fleet Management och Sparsam Körning. 

Vehco AB, Falkenbergsgatan 3, 412 85 Göteborg, 031-645100, info.se@vehco.com